banner

Sakarya Üniversitesi akademik personel alacak




Sakarya Üniversitesi’ne (SAÜ) çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 12 profesör, 4 doçent ve 16 yardımcı doçent alınacak

Sakarya Üniversitesine (SAÜ) çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 12 profesör, 4 doçent ve 16 yardımcı doçent alınacak. 

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesinde 2 profesör, 1 doçent ve 4 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2 profesör, 1 doçent, Teknoloji Fakültesinde 1 doçent, Eğitim Fakültesinde 1 profesör, 1 doçent, Fen-Edebiyat Fakültesinde 1 profesör ve 1 yardımcı doçent istihdam edilecek. 

Tıp Fakültesine 4 profesör, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesine 1 yardımcı doçent, İşletme Fakültesine 3 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesine 1 profesör, 1 yardımcı doçent, İletişim Fakültesine 2 yardımcı doçent, Hukuk Fakültesine 1 yardımcı doçent, Devlet Konservatuarına 1 profesör, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 2 yardımcı doçent, Kaynarca Meslek Yüksekokuluna 1 yardımcı doçent alınacak. 

Adayların gerekli belgelerle 13 Ocak'a kadar rektörlüğe müracaat etmesi grekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.