banner

Taiz ile Uşak üniversitesi arasında işbirliği anlaşması




Yemen'in Taiz Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı. 

uşak üniversitesi logoTaiz Üniversitesi'nde düzenlenen törende konuşan Rektör Muhammed eş-Şuaybi, iki ülkenin ilişkilerinin gelişmesinin ve üniversiteler arasındaki karşılıklı kültürel değişim programının önemine değindi.

Şuaybi ile Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik'in imzaladığı anlaşma gereği, gelecek yıl Taiz Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün açılması öngörülüyor.

Söz konusu üniversitelerde eğitim gören öğrencilere ortak staj ve yüksek lisans programlarından yararlanma hakkı da verilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.