banner

‘Anne üniversitesi’ mezunlarını verdi




Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde başlatılan ‘Anne Üniversitesi’ projesi kapsamında eğitim gören 80 kadına diplomaları verildi.

Mezuniyet töreninde konuşan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yıldız, 5 fakülte ve 15 bölümde eğitim verdiklerini anlatarak katılımcılara şöyle seslendi:

"Üniversite sanayi ortaklığında iyi olmaya çalışıyoruz, ama bunun yetmediğini ve sosyal sorumluluk çalışmaları da yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle sizleri buraya çağırdık, bir ay boyunca ciddi bir eğitim aldınız. Kolay bir süreç değildi. Ben yakından takip etim. Çok başarılı oldunuz ve bundan çok mutluyuz. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

Konuşmaların ardından 1 Şubat’ta başlayan eğitimlere katılarak başarılı olan Anne Üniversitesi mezunu 80 kadın diplomalarını aldı. Başlarındaki kepleri havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Törene, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, de katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.