banner

Her okula bir kütüphane geliyor!




Bahçeşehir Üniversitesi her okula bir kütüphane kurmak için kitap toplama kampanyası başlattı.

Türkiye’de kitap okumayan çocuk kalmasın diye Bahçeşehir Üniversitesi, Şişli Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle yeni bir sosyal sorumluluk kampanyası başlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş ve Şişli kampuslarında kurulan stantlar aracılığıyla toplanacak kitaplar, Şişli Belediyesi’nin desteğiyle ihtiyacı olan tüm okullara dağıtılacak. Kampanya aracılığıyla toplanacak kitaplarda herhangi bir ayrım yapılmıyor. Dünya klasikleri, test kitapları, çocuk kitapları, romanlar, hikayeler… Yaş aralığı ve okul sınırı olmaksızın 26 Mart – 13 Nisan 2012 tarihleri arasında toplanacak kitaplar her yaş grubundan farklı nitelikteki okullara dağıtılacak. Siz de bağışlayacağınız bir kitap ile “Her Okula Bir Kütüphane” kampanyamıza destek verebilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.