banner

OECD'den Rektör Mustafa Aydın'a önemli görev




Prof. Dr. Mustafa Aydın, OECD Yüksek Öğretim Programı Türkiye Kurumsal Temsilcisi seçildi

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (Organization of Economic Co-operation and Development – OECD) Yüksek Öğretim Programı (Higher Education Programme - IMHE) Yönetim Kurulu’na Türkiye Kurumsal Temsilcisi olarak seçildi.

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Yüksek Öğretim Programı Yönetim Kurulu Türkiye Kurumsal Temsilcisi olarak uluslararası ağ bünyesinde profesyonelleri, karar vericileri ve araştırmacıları bir araya getirecek.

Aydın’ın üç yıl süreyle Türkiye temsilcisi olacağı OECD (Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü), Yüksek Öğretim Programı, profesyonellerin yüksek öğretim sistemiyle ilgili deneyimlerini paylaşabildiği, ortak düşünce ve analizlerden faydalanabildiği sürekli bir forum ortamı sağlamak amacıyla 1969’da kuruldu. IMHE’nin 50’yi aşkın ülkeden 250’nin üzerinde üyesi bulunuyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.