banner

Ödül Avcısı şef Okan Üniversitesi’ni kazandı




Uluslararası ödüllerin sahibi genç şef Alper Güler, üniversite sınavında tercih ettiği Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü’nü kazandı. Güler üniversite eğitimi sırasında da ödül toplamaya devam edeceğini söylüyor.

ödül avcısı şefBugüne kadar 14’ü aşkın yarışmada 30 madalya, 50’yi aşkın sertifika, 8 profesyonel mutfak sertifikası, 5 kupa, 6 plaket, 10’u aşkın aşçılık teşekkür belgesi alan 18 yaşındaki Alper Güler, üniversite sınavında tercih ettiği Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü’nü kazandı. Antalya Yeşilbayır İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mezunu olan Güler’in aldığı önemli dereceler arasında İstanbul’da yapılan Kıtalararası Gastronomi Yarışması’nda Gençler Balık Kategorisi dünya üçüncülüğü, Dubai’de yapılan Dünya Şefler Yarışması’nda Profesyonel Chef Balık Kategorisi dünya dördüncülüğü, Yunanistan’da yapılan Avrupa Şef Yarışması’nda Et Kategorisi Avrupa üçüncülüğü ve Tayland'da yapılan Ultimate Chef Asya Kıtası Yemek Yarışması’nda Tavuk Kategorisi Asya üçüncülüğü yer alıyor. Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ile bir araya gelen Güler, Okan Üniversitesi ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.