banner

Abdullah Gül üniversiteden memnun




Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendi adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi’ni tercih ederek üniversite öğrenimine hak kazanan gençleri tebrik ederek, Abdullah Gül Üniversitesi’nin devlet okulları sıralamasında üst sıralarda yer almasından büyük kıvanç duyduğunu söyledi.

abdullah gülEski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üniversiteyi kazanan gençleri tebrik etti. Gül, kendi adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) devlet üniversiteleri sıralamasında üst sıralarda yer almasından büyük kıvanç duyduğunu belirtti.

Abdullah Gül, kendi twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

- 2015 LYS sonuçlarına göre güz dönemiyle birlikte üniversite öğrenimine hak kazanmış gençlerimizi gönülden kutlar, başarılar dilerim.

- Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGÜ) devlet okulları sıralamasında yine en üst sıralarda yer almasından ayrıca büyük kıvanç duydum.

- AGÜ'nün öğrenci kaydettiği tüm programlarda ilk 5 ila 9. sırada yer alması takdire şayan.

- Her yıl olduğu gibi @AguHayalim diyerek AGÜ'yü kazanan başarılı öğrencilerle yeni akademik yıl açılışında buluşmak için sabırsızlanıyorum.

- Elde edilen başarıda özellikle AGÜ'yü desteklemek amacıyla kurulan Vakıf http://www.aguv.org.tr/  önemli bir paya sahiptir.

- Abdullah Gül Üniversitesi Destekleme Vakfı'na katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederim.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.