banner

Acıbadem Üniversitesi Drama Kulübü ödüle doymuyor




Acıbadem Üniversitesi Drama Kulübü; İ.B.B Kültür AŞ’nin düzenlediği 10.Üniversiteler arası tiyatro yarışmasında, Güngör Dilmenin yazdığı ‘’Aşkımız Aksaray’ ın En Büyük Yangını ’’ adlı oyunu ile birçok ödüle aday gösterildi.

Acıbadem Üniversitesi öğrenci kulüpleri birbirinden güzel etkinliklerde yer alıyor. Geçtiğimiz senelerde ‘’ Bir Işık da Acıbadem’den  ‘‘ sosyal sorumluluk projesi kapsamınca birçok ilköğretim ve ortaöğretim kurumunun kütüphanesine kitap kazandıran öğrenci kulüpleri bu sene aynı projeyi Van’daki depremzedelere yardım amacıyla gerçekleştirdi. Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü, drama ve müzik kulübünün danışmanı olan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İrfan Güney üniversitede öğrenci kulüplerinin ve öğrenci konseyinin çok etkin bir şekilde çalıştığını ve birçok başarılı projelere imza attığını söyledi. Geçen sene İ.B.B Kültür A.Ş tarafından gerçekleşen 9.üniversiteler arası tiyatro festivalinde bir ödül alan Drama Kulübünün, bu sene 10.su yapılacak olan festivalde, Acıbadem Üniversitesi müzik grubuyla beraber Güngör Dilmenin yazdığı ‘’Aşkımız Aksaray’ ın En Büyük Yangını ’’ isimli oyunu müzikal-komedi şekilde sahneleyeceğini belirtti. Başarının iyi bir ekip çalışmasında gizli olduğunu ifade eden İrfan Güney; Drama Kulübünü eğitmenliğini Acıbadem Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rezzan Akça tepe’ nin yaptığını, yönetim, öğrenciler ve öğrenci konseyiyle beraber tam bir takım ruhu oluşturulduğunu ifade etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.