banner

'4. Kariyer Günleri' Arel Üniversitesi'nde başlıyor




İstanbul Arel Üniversitesi 4. kariyer günleri’nde sektör devlerini buluşturuyor. Ali Ağaoğlu Arel Üniversitesi öğrencilerinin konuğu oluyor.

İstanbul Arel Üniversitesi,  bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri etkinliğinde inşaat sektörünün başarılı ve popüler isimlerinden Ali Ağaoğlu başta olmak üzere alanlarında uzman isimleri öğrencileriyle buluşturuyor…

İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ArelKam) tarafından düzenlenen geleneksel “Kariyer Günleri” nin dördüncüsü başarılı çalışmalarıyla çok yakından tanıdığımız ve her biri alanında uzman konukların katılımıyla 18 - 19 Nisan 2012 tarihleri arasında Tepekent Yerleşkesi, 25 - 26 Nisan 2012 tarihleri arasında ise Sefaköy Yerleşkesi’nde gerçekleşiyor.

Sektör lideri markaların yöneticilerinin yaşam ve başarı hikayeleriyle renklenecek Kariyer Günleri etkinliğinde, diğer seminer konuklarının CV hazırlama, mülakat teknikleri, kariyer planlama gibi eğitim sunumlarıyla beraber öğrencilerin kariyerlerine yönelik sağlıklı kararlar verebilmeleri amaçlanıyor. Seminer ve atölye çalışmalarının da yer alacağı etkinliğe, sponsor firmaların desteğiyle gerçekleşecek olan çekilişler de renk katacak. Üniversitenin fuaye alanında stant açacak 50’nin üzerinde firma, öğrencilerle birebir iletişim kurarak şirketlerinin çalışma prensipleri, faaliyet alanları ve kariyer süreçlerini anlatarak staj ve iş imkanları konusunda istihdam olanağı sunacak.

“4. Kariyer Günleri”ne konuşmacı olarak katılacak isimler ise şöyle;

•          Ali Ağaoğlu  / Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı (18 Nisan)

•          Nasuh Mahruki / AKUT Kurucu Üyesi ve Başkanı (18 Nisan)

•          Mustafa İçil / Google Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Pazarlama Müdürü (18 Nisan)

•          Baybars Altuntaş / Deulcom International Kurucusu / Dragons’Den Türkiye Girişimcisi (18 Nisan)

•          İbrahim Betil / Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kurucusu / Toplum Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi / Garanti Bankası Eski Genel Müdürü (19 Nisan)

•          Dr. Ender Saraç / Doğal ve Sağlıklı Yaşam Uzmanı (19 Nisan)

•          Eda Terçin / Kahve Dünyası Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi (19 Nisan)

•          Seda Erzen /  Benetton İnsan Kaynakları Müdürü (19 Nisan)

•          Yasemin Sungur / Kariyer ve Yaşam Koçu (25 Nisan)

•          Cem Ceminay / Radyo Programcısı (26 Nisan)

Tarih    : 18 – 19 Nisan 2012   /  25 - 26 Nisan 2012

Yer:         İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi – 18 / 19 Nisan 2012

                İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi – 25 / 26 Nisan 2012

Saat     : 09.30  / 17.30

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.