banner

Arel Üniversitesi, ‘Yılın İletişimcileri’ni seçti




İstanbul Arel Üniversitesi 1. İletişim Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. ‘Yılın En Çok İzlenen Ana Haber Kuşağı’ Kanal D, ‘Yılın En Beğenilen Haber Tartışma Programı’na Siyaset Meydanı layık görüldü. Usta tiyatrocu Haldun Dormen’e de Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.

arel üniversitesi iletişim ödülleriİstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Kulübü öğrencileri, üniversite genelinde düzenledikleri anketle yılın en iyi iletişimcilerini belirledi. Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılan oylamaya yaklaşık 7500 öğrenci katıldı. Bu yıl birincisi düzenlenen ve 17 Nisan Salı günü Tepekent Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen “Yılın İletişimcileri 2011” Ödül Töreni, televizyon, tiyatro ve basın dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Açılış kokteyli ile başlayan ödül töreninin sunuculuğunu Kanal D ve CNN Türk’ün Spor Spikeri Ertem Şener yaptı.

“SUÇLU MEDYA, BU KEZ ALKIŞLANDI”

Bu önemli günde görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ertem Şener, “Son dönemde medya büyük baskı altında. 3 Temmuz’da yaşananlardan medya suçlu. Melo ile Riera kavga etti medya suçlu, Emre ile Zokora kavgasında medya suçlu. Son dönemin suçlu medyası, bugün üniversite öğrencilerinden alkış aldı. Çok teşekkürler” diyerek sözlerine başladı. 

USTAYA, YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ

Törende ilk olarak “Yaşam Boyu Onur Ödülü” tiyatro sanatçısı Haldun Dormen’e verildi. Dormen’in ödülünü, İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kemal Gözükara’dan aldı.  Eğitim alanında başarılı çalışmalarından dolayı “Eğitime Katkı Onur Ödülü”nü ise NTV ve CNBC-e’nin eğitim programları yapımcı ve sunucusu, aynı zamanda Vatan gazetesi yazarı Sadık Gültekin aldı. Gültekin’e ödülü, Rektör Prof. Dr. Nihat Küçüksavaş tarafından verildi.  “Yılın En Çok İzlenen Televizyon Kanalı” ödülüne Kanal D seçilirken, ödülü kanalın Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Fennici aldı.  “Yılın En Çok İzlenen Spor Programı” Telegol  ile Serhat Ulueren seçildi. Ödül, Ulueren ile birlikte programın konuşmacıları Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak’a verildi. “Yılın En Çok Okunan Günlük Haber Sitesi” ödülüne www.hurriyet.com.tr layık görüldü. Ödülü hurriyet.com.tr’nin Ekonomi Müdürü Eren Güler aldı.

Tören, ödül sahiplerinin toplu halde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 “Yılın İletişimcileri 2011” ödüllerinin diğer sahipleri ise şöyle:

Yılın En Çok İzlenen Ana Haber Kuşağı: Kanal D / Mehmet Ali Birand

Yılın En Beğenilen Haber Tartışma Programı: Siyaset Meydanı / Ali Kırca

Yılın En Beğenilen Haber Sunucusu: Mehmet Ali Birand / Kanal D

Yılın En Çok Okunan Gazetesi: Sabah

Yılın En Beğenilen Köşe Yazarı: Yılmaz Özdil / Hürriyet

Yılın En Beğenilen Spor Spikeri: Emre Tilev / CNN Türk

Yılın En Çok İzlenen Eğlence Programı: Beyaz Show / Beyazıt Öztürk

Yılın En Beğenilen Kültür Sanat Programı: Şeffaf Oda / Güneri Civaoğlu

Yılın En Beğenilen Yerli Dizisi: Adını Feriha Koydum / Show TV

Yılın En Beğenilen Tiyatro Oyuncusu: Müjdat Gezen

Yılın En Beğenilen Magazin Programı: Pazar Sürprizi / Mert Öğün / Show TV

Yılın En Beğenilen Radyo Kanalı: Power Türk

Yılın En Beğenilen Radyo Programı: Matrax / Zeki Kayahan Coşkun

Yılın En Çok Okunan Dergisi: Penguen

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.