banner

Volkan Konak üniversitelileri coşturdu




Konak  İstanbul Maltepe Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında muhteşem bir konserle izleyenleri coşturdu.

volkan konak

İstanbul Maltepe Üniversitesi’nin Kültür ve Bahar Şenliği Volkan Konak konseri ile muhteşem bir başlangıç yaptı.

2012 akademik döneminde, üniversitelerarası da  yılın ilk Bahar Şenliği olan İstanbul Maltepe Üniversitesi’nin Kültür ve Bahar Şenliğinde sahneyi   ilk olarak dün akşam Volkan Konak aldı. 8 bin  kişilik kapasiteli salonu dolduran konuklara müzik şöleni yaşattı.

12 Mayıs’a kadar sürecek bahar şenliğinde, kültür sanat faaliyetleriyle, eğlence bir arada olacak. İstanbul Maltepe Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülteler ile öğrenci kulüplerinin her biri çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek.

Konak ‘doktora yapacağım’ dedi

Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Ünlü sanatçı “Master yaptım, doktoramı da dondurdum hala devam edebilirim, akademik kariyerime sizlerle aynı alanda devam etmek istiyorum, herhalde sinema televizyon üzerine doktora yapacağım” dedi

Bu keyifli sohbetin ardından sahne alan ünlü sanatçı kendisini izlemeye gelen öğrencilere “Zeki, cesur, çalışkan insan proje üretir ve başarılı olur, kendinize güvenin ve kendinizi önemseyin, ben hayat boyu böyle yaptım” dedi ve Maltepe Üniversitesi Açık Hava Tiyatro’sunda binlerce kişiye tam bir müzik şöleni yaşattı.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Kültür ve Bahar Şenliği’nde, 4 Mayıs Cuma günü Sıla, 9 Mayıs Çarşamba günü de Murat Boz sahne alacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.