banner

Üniversitede gergin anlar




Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) karşıt görüşlü öğrenciler arasında 'stant açma' meselesi yüzünden çıkan kavgada 8 öğrenci gözaltına alındı.


üniversitede kavgaOMÜ Kurupelit Yerleşkesi'ndeki bir grup öğrenci, Fen Edebiyat Fakültesi önünde stant açtı. Karşıt görüşlü bir grup öğrenci ise buraya stant açılmasına tepki gösterdi.

Kendilerinin izin verilmediğini ileri süren öğrenciler ile stant açan öğrenciler arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Üniversite güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken, polisten yardım istendi. Yaşanan arbedede bazı öğrenciler yaralandı.

Kavganın ardından 8 öğrenci, polis tarafından gözaltına aldı.

Öğrencilerin, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları sürüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.