banner

Üniversiteler arası masa tenisi şampiyonu belli oldu




Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun Koç Holding'in sponsorluğunda düzenlediği Üniversite Spor Oyunları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

koç fest üniversite oyunlarıSDÜ Doğu Yerleşkesi'ndeki Spor Salonu'nda düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda 60 üniversiteden 22'si kadın, 60'ı erkek olmak üzere 82 takım mücadele etti.

     Müsabakaların erkekler kategorisinde Marmara Üniversitesi birinci, Uludağ Üniversitesi ikinci, Kocaeli Üniversitesi üçüncü, Okan Üniversitesi dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Dumlupınar Üniversitesi birinciliği, Ege Üniversitesi ikinciliği, İstanbul Üniversitesi üçüncülüğü ve Balıkesir Üniversitesi de dördüncülüğü elde etti.

     Müsabakaların erkekler ferdi kategorisinde ise Marmara Üniversitesi'nden Gencay Menge birinci, aynı üniversiteden Onur Oktav ikinci, İstanbul Üniversitesi'nden Deniz Hür üçüncü, Kocaeli Üniversitesi'nden Uğur Aksoy ise dördüncü oldu. Kızlar ferdi kategorisinde Aslı Şahin birinciliği, Gönül Koyun ikinciliği, Müge Sayar üçüncülüğü ve Derya Tuncal da dördüncülüğü kazandı.

     SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer ve Masa Tenisi Merkez Hakem Komitesi Üyesi ve müsabakaların başhakemi Koray Mete, düzenlenen törenle sporculara ödül ve kupalarını verdi.

     Öte yandan, etkinlikler kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi'nde çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler de gerçekleştirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.