banner

Lise öğrencilerinden tıklanma rekoru kıran yıllık




Lise mezuniyetinin en heyecanlı süreçlerinden biri yıllık yazısının hazırlanmasıdır. ABD’de aynı liseye giden ve aynı soyadını paylaşan sekiz kız arkadaş yıllık yazılarını anlamlı bir espriye dönüştürünce fotoğrafları internette en çok paylaşılanlar arasına girdi.

lise öğrencilerinden tıklanma rekoru kıran yıllıkABD’nin California eyaletindeki Presentation Lisesi’ne giden ve tesadüfen aynı soyadını paylaşan sekiz kız arkadaş yıllık yazılarına sıra dışı bir espri kattı.

Aynı siyah elbiseyi giyen ve saçlarını da aynı şekilde yaptıran Alexandra, Angela, Angelica, Elizabeth, Emily, Isabella, Madeline and Vi Nguyen yan yana koydurdukları fotoğraflarının her birinin altına bir kelime yazdı.

Kızların fotoğraflarının altındaki kelimeler birleştirildiğinde ortaya şu cümle çıkıyordu: “We know what you are thinking but we’re not related” (“Ne düşündüğünüzü biliyoruz fakat bizim birbirimizle akrabalık açısından hiç bir bağımız yok”)

Okul arkadaşlarının Facebook’ta paylaştığı fotoğraf internette en çok paylaşılanlar arasına girerken öğrenciler bunun şimdiye kadar gördükleri en güzel yıllık yazısı olduğunu söyledi.

(ntvmsnbc)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.