banner

Rize Üniversitesi tarih oldu




Rize Üniversitesi'nin adının Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesinin ardından  internet sitesi de erdogan.edu.tr olarak değiştirildi.

Rize Üniversitesi tarih oldu Rize’deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin (RTEÜ) resmi internet sitesinin www.rize.edu.tr olan adresi www.erdogan.edu.tr olarak değiştirildi.

2006 yılında kurulan Rize Üniversitesi’nin adı 11 Nisan 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kanunla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirildi schweizer-apotheke.de. Logosu da yenilenen üniversitenin daha önce www.rize.edu.tr olan internet adresi ise www.erdogan.edu.tr olarak belirlendi. İki adres bir süre ortak kullanılacak, www.rize.edu.tr adresi daha sonra kapatılacak.

Bu arada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin ilk mezunları için 8 Haziran Cuma günü üniversitenin kampüs binasında mezuniyet töreni düzenleneceği duyuruldu.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.