banner

YÖK, 5 vakıf üniversitesi dekanını belirledi




YÖK Genel Kurulu toplantısında, 5 vakıf üniversitesinin dekanı belirlendi.

YÖK'ten yapılan açıklamada, Yükseköğretim Genel Kurulu'nun bugün toplanarak, eğitim, kadro, mevzuat ve vakıf üniversiteleri koordinasyon komisyonları raporlarını görüştüğü ve bazı kararlar aldığı bildirildi.

Açıklamada, 5 vakıf üniversitesinin mütevelli heyeti tarafından dekan adayı olarak YÖK'e önerilen Fatih Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fahrettin Gücin, Gediz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Turan Batar, İstanbul Arel Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muhammet Yelten, İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Prof. Dr. Enver Bozkurt, Uluslararası Antalya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı ile ilgili olumlu görüş bildirilmesine karar verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.