banner

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan karşılıksız burs




Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2013-2014 öğretim yılında 175 öğrenciye Ekim-Haziran aylarını kapsayan 9 aylık karşılıksız burs vereceğini duyurdu. Burs başvuruları 14 Ekim tarihine kadar yapılabilecek.

karşılıksız burs İzmir’de 1974 yılında kurulan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2013-2014 öğretim yılında 175 öğrenciye Ekim-Haziran aylarını kapsayan 9 ay boyunca karşılıksız burs vereceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, burs başvurularının 14 Ekim’e kadar www.yasar.com.tr/vakif internet adresindeki Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Burs İsteme ve Durum Bildirim Formu doldurularak istenen belgelerle birlikte Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Şehit Fethi Bey Cd. No: 120 35210 İzmir adresine teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Bugüne kadar 5445 öğrencinin eğitimine katkıda bulunmuş olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2013 – 2014 eğitim yılında, Devlet üniversitelerinin, işletme, işletme mühendisliği, turizm işletmeciliği, iktisat, kimya, kimya mühendisliği, makina mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, gıda mühendisliği, endüstri mühendisliği, inşaat mühendisliği, mimarlık, veterinerlik ve Su Ürünleri bölümlerinde öğrenim gören yüksek lisans, lisans ve yüksek okul öğrencilerine ve Anadolu Meslek Liselerinde öğrenim gören yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde tamamen karşılıksız burs verecektir.

Burs müracaatında bulunacak öğrencilerin alt sınıftan dersinin olmaması, disiplin cezası almamış olması, başka bir kurumdan burs almaması, Vakıf Üniversitesi’nde ve ikinci öğretim okumuyor olması gerekmektedir.

Başvurular 14 Ekim 2013 tarihine kadar yapılabilecektir. Katılacak kişilerin www.yasar.com.tr/vakif internet adresindeki Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Burs İsteme ve Durum Bildirim Formunu doldurarak istenen belgelerle birlikte aşağıdaki adrese formları göndermeleri gerekmektedir.

Adres: Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Şehit Fethi Bey Cd. No: 120 35210 İzmir

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.