banner

İmam hatip lisesinden mezun olanlara burs




İlim Yayma Cemiyeti Vakfıkebir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alp, "Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nden 2011-2012 yılında mezun olup fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere burs vereceğiz." dedi.

imam hatip 1İlim Yayma Cemiyeti Vakfıkebir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılından beri faaliyet gösteren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başkanı Alp, cemiyette bir basın toplantısı düzenlendi. Başkan Alp, "Merkezi İstanbul'da bulunan İlim Yayma Cemiyeti, 1951 yılında kurulan hayır cemiyetlerinden biridir. İmam hatip liselerinin kuruluşlarında yoğun katkısı olup Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nin oluşmasında da ciddi katkıları olmuştur. Okulumuzun yeni binasına taşınmasıyla eski bina hayırseverlerin de yardımlarıyla orta öğrenim öğrenci yurduna dönüştürülmüş ve bugüne kadar yüzlerce öğrencinin barınmasını sağlayarak eğitim öğretimlerine katkıda bulunmuştur." şeklinde konuştu.

"Bugün Vakfıkebir'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diyen Başkan Alp, şunları söyledi: "Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nden 2011-2012 yılında mezun olup fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere burs vereceğiz. İlk şartımız Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi mezunu olmak ve fakülteye kayıt yaptırmış olmaktır. Bu çalışmamızın yerleşmesi ve hayır sahiplerinden alacağımız destekle burs verme işlemini ilçemizin diğer lise mezunlarını da kapsar hale getireceğiz. Yüksek lisans ya da doktora yapan Vakfıkebirlileri de unutmayı düşünmüyoruz."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.