banner

Emko, son teknoloji led akıllı tahtası Nova 4’ün lansmanını GESS Dubai’de gerçekleştirdi




“Eğitimin olduğu her yerdeyiz” sloganı ile 44 yıldır eğitim materyalleri alanında sektörün öncüsü olan Emko Eğitim Çözümleri, GESS Dubai Fuarı’nda yerini aldı. Dünyanın altmıştan fazla ülkesine akıllı tahta ve eğitim mobilyaları ihracatı yapan Emko Eğitim Çözümleri, akıllı tahta alanında yeni ürünü Nova 4’ü GESS Dubai 2023 Fuarı’nda ziyaretçilerine tanıttı.

cansin_tanismanOrtadoğu bölgesinin en önemli eğitim fuarları arasında yer alan ve 30 Ekim-1 Kasım 2023 tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilen GESS Dubai Fuarına bu yıl da katılım sağlayan Emko Eğitim Çözümleri CEO’su Cansın Tanışman GESS Dubai Fuarı’nda olmalarının sebeplerini şu şekilde aktardı: “Eğitim sektörüne sunduğumuz uçtan uca çözümlerle aktif öğrenme ve işbirliğine odaklı sistemler kurguluyoruz. Son teknoloji ürünü akıllı tahtalarımız, eğitim ortamlarına değer katan yazılımlarımız ve öğrenim faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesine hizmet eden eğitim mobilyalarımız ile sektörün dinamiklerini belirlemek için buradayız. Teknoloji, kalite ve güven üçgeninde insan odaklı bakış açımızla alanında öncü bir eğitim çözümleri şirketiyiz. Bu bağlamda eğitim sektöründeki son gelişmeleri takip etmek ve bu gelişmelerin belirleyicilerinden olabilmek için GESS Dubai gibi uluslararası fuarlara katılım, üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir nokta.”

Emko Eğitim Çözümleri, Emkotech ismiyle markalaştıkları interaktif akıllı tahta alanında yeni ürünü Nova 4’ü, on binlerce ziyaretçinin katılım gösterdiği GESS Dubai 2023 fuarında tanıttı. Son teknoloji Android 13 işletim sistemine sahip Nova 4; zarif tasarımı, üstün teknik özellikleri ve performans kalitesi ile eğitim ortamlarında fark yaratmayı mümkün kılıyor. Emko Eğitim Çözümleri CEO’su Cansın Tanışman Nova 4’ün teknik özelliklerini “Kalemi otomatik olarak algılayarak sıfıra yakın gecikmeyle doğal ve rahat bir şekilde yazma imkânı sunan Nova 4, 8 çekirdekli Android işlemcisiyle dikkat çekiyor. Nova 4 ürünümüz sahip olduğu üstün ses ve görüntü kalitesi, yansıma önleyici mavi ekran filtresi, son teknoloji wi-fi 6E kablosuz bağlantı özelliğinin yanı sıra Type-C ve HDMI bağlantı noktaları ile çoklu bağlantı sunarak kendisine bağlı tüm cihazlara kesintisiz erişimi mümkün kılıyor. Nova 4 ile öğrenim deneyimini mükemmelleştirmeyi hedefliyoruz” diye açıkladı.

Emko, ihracata yönelik yatırımlarını artırıyor

“Vizyonumuz, yenilikçi eğitim ürünlerimizle dünyada ilk akla gelen ve tercih edilen firmalardan biri olmak. Bu vizyondan hareketle dünyanın altmıştan fazla ülkesine akıllı tahta ve eğitim mobilyaları ihracatı yapan şirketimizin 2024 yılından itibaren hedeflerinde yurt dışına daha da ağırlık vermek ve beş yıl içinde ihracat yaptığımız ülke sayısını iki katına çıkarmak geliyor.” diye açıklayan Cansın Tanışman önümüzdeki yıl yaklaşık 5 milyon dolarlık bir yatırımla özellikle interaktif led akıllı tahta ürünlerinde küresel oyuncular arasındaki yerlerini genişletecek atılımlar yapacaklarını ifade etti.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.