banner

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Son Dakika




Kurban Bayramı tatili 14 Ekim pazartesi gününün de tatil ilan edilmesiyle 9 güne çıkarıldı. Arife gününün de yarım gün idari izin sayılması kararlaştırıldı.

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı merak konusu olmuştu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç çalışanlara ve öğrencilere 9 günlük bayram tatili müjdesi verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 14 Ekim pazartesi gününün tatil ilan edildiğini ve Kurban Bayramı'nın 9 gün olacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Arınç ayrıca bayram tatili boyunca köprü ve otoyol geçişlerinin ücretsiz olacağını belirtti. Arınç, Kurban Bayramı tatili öncesinde arefe günü, kamu personelinin yarım gün idari izinli sayılacağını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.