banner

TEOG sonrası yerleştirmelerle ilgili tüm merak edilenler




Merkezi ortak sınavlarda sorulan sorular nasıldı? Bu sınavlarda alınan sonuçlar yerleştirme puanlarına nasıl etki edecek? TEOG sonuçları Resmi ve Özel okullara girişi nasıl etkileyecek? Özel Okullar bu yıl nasıl öğrenci alacaklar? Tüm bu sorulara ve daha fazlasına Uzman Eğitimci Hayati Oktay ve Uzman Psikolog Yücel Sözer Eğitim Pusulası’nda yanıt verecekler.

TEOG – Merkezi sınavlar 28-29 Nisan’da gerçekleştirildi.  6 dersten gerçekleştirilen merkezi ortak sınavlarda milyonlarca öğrenci ter döktü.

Sınav sonuçlarına göre öğrenci alacak olan özel ve resmi liselere girişte kritik öneme sahip olan bu sınavları Uzman Eğitimci Hayati Oktay Eğitim Pusulası’nda değerlendiriyor.

Merkezi ortak sınavlarda sorulan sorular nasıldı?

Bu sınavlarda alınan sonuçlar yerleştirme puanlarına nasıl etki edecek?

TEOG sonuçları Resmi ve Özel okullara girişi nasıl etkileyecek?

Özel Okullar bu yıl nasıl öğrenci alacaklar?

Tüm bu sorulara ve daha fazlasına Uzman Eğitimci Hayati Oktay ve Uzman Psikolog Yücel Sözer Eğitim Pusulası’nda yanıt verecekler.

Eğitim Pusulası bu akşam saat 20.00’da BEATV’de… İzlemek için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.