banner

Okul sütü ihalesi iptal edildi




Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Okul Sütü İhalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Okul Sütü İhalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Okul Sütü Programı kapsamında UHT İçme Sütü Mal Alım İhalesi'nin, 6 firmanın katılımıyla 20 Aralık 2012 tarihinde yapılarak onaylandığı anımsatıldı.

Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi kısmına teklif veren isteklilerden birinin, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde Bakanlığa yapmış olduğu itirazın değerlendirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Yapılan inceleme sonucunda itiraz yerinde bulunarak söz konusu ihalenin 3 Ocak 2013 tarihinde iptaline karar verilmiştir.

Okul Sütü Mal Alım İhalesi, 4734 Sayılı yasanın 21/b maddesine göre en kısa süre içerisinde yeniden yapılacaktır. Okul Sütü dağıtımı, önceden planlandığı şekilde 2012-2013 eğitim öğretim döneminin 2. yarı yılında başlayacaktır.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.