banner

Orhan Pamuk'a Çin'den ödül




Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Pamuk'un, Nanfang Daily Media Group tarafından düzenlenen uluslararası edebiyat platformu ''2012 Güney Çin Uluslararası Edebiyat Haftası'' etkinliğinde ödül aldığı bildirildi.

Orhan Pamuk'a Çin'den ödülAçıklamada, ödülle eş zamanlı olarak, Pamuk'un yazmanın ve romancılığın 35 yıllık meslek sırlarını ve Harvard Üniversitesi'nde verdiği derslerdeki notlarını anlattığı ''Saf ve Düşünceli Romancı'' adlı kitabının ilk kez Çince olarak yayımlanacağı belirtildi.

Çin'de geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Orhan Pamuk'un ''Masumiyet Müzesi'' adlı kitabının en çok ilgi çeken 10 kitaptan biri olduğu ifade edilen açıklamada, ''Benim Adım Kırmızı''nın ise yarım milyona yakın satıldığı kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.