banner

Öğretmen bunu yaparak milyoner oldu!




Ders planlarını satarak milyoner oldu

Faturalarını bile ödemekte zorluk çeken bir anaokulu öğretmeni, öyle bir projeye imza attı ki; hayatı tümüyle değişti

Georgia eyaletinde anaokulu öğretmenliği yapan 43 yaşındaki Deanna, ders planlarını satarak tam 1 milyon dolar kazandı. Notlarını internet üzerinden satışa çıkaran Deanna, maddi sıkıntılarına böylece son vermiş oldu. Deanne, aynı zamanda öğretmen olan eşi ve 3 çocuğu olduğunu açıklarken, projeye karar verirken bu kadar para kazanabileceğini hiç düşünmediğini belirtti.

 

Jump şöyle konuştu:

 “O gün öğrencilerinize dinozorlarla ilgili bir ders vermek istiyorsunuz diyelim. Benim hazırladığım paketi satın aldığınızda dinozorlarla ilgili yapabileceğiniz her türlü aktiviteye ulaşıyorsunuz.

Ayrıca o ders için kullanabileceğiniz kaynak kitapların listesi de satın aldığınız paket içinde mevcut.”

Jump’ın üye olduğu site Paul Edelman adındaki New Yorklu başka bir öğretmen tarafından 2006 yılında kuruldu.

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.