banner

ÖSYS başvuruları hafta sonu da yapılacak 2014 ÖSYS kılavuzu için Tıklayın




ÖSYM, 2014 ÖSYS başvuru işlemlerinin 15 Ocak'ta sona ereceğini ve başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağını duyurdu. 2014 ÖSYS başvuru kılavuzu ve başvuru formu için Tıklayın

ÖSYM Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 2014 ÖSYS başvuru işlemlerinin 2 Ocak'ta başladığı ve 15 Ocak'ta sona ereceği belirtildi. 23 Mart'ta yapılacak YGS için başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan 2014 ÖSYS başvuru süresinin uzatılmayacağı ifade edildi.

Başvuru merkezlerinin hafta sonu olan 11 ve 12 Ocak'ta saat 10.00-16.00 arasında başvuruların alınabilmesi amacıyla açık tutulacağı bildirilen açıklamada, şunlara dikkat çekildi:

"Başvuru merkezlerinde veya internet üzerinden bireysel başvuru sisteminde son gün yoğunluğu oluşmaması için, bireysel başvuru hakkı bulunmayan adayların bir an önce başvuru merkezlerinden başvurularını tamamlamaları, internet üzerinden bireysel başvuru yapacak adayların da en kısa sürede başvurularını yapmaları yararlarına olacaktır. İnternet üzerinden başvurular, 15 Ocak saat 23.59'da, başvuru merkezlerinden başvuru alma işlemi ise 15 Ocak mesai saati bitiminde sona erecektir. 23 Mart'ta yapılacak YGS için başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan 2014-ÖSYS başvuru süresi uzatılmayacaktır."

Yazılı ve görsel medyada ÖSYM ile ilgili birçok bilgi, haber, yorum ve kişisel görüşün yer aldığı da belirtilen açıklamada, "ÖSYS ile ilgili tüm duyurular, bilgilendirmeler ÖSYM'nin internet sayfasından yapılmaktadır. Adayların, yazılı ve görsel medyadaki ÖSYM Başkanlığı kaynaklı olmayan haber, yorum, bilgilere itibar etmemeleri, duyurular, bilgilendirmeler için sık sık ÖSYM'nin internet sayfasını kontrol etmeleri önemle hatırlatılır" ifadesi kullanıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.