banner

AÖF sınav giriş belgesi için tıklayın AÖF 2014 dönem sonu sınav tarihleri




AÖF güz dönemi dönem sonu sınav tarihleri ne zaman? AÖF 25-26 Ocak 2014 final dönem sonu sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınava Giriş Belgesi'ni nasıl alabilirim? 2014 AÖF dönem sonu sınava giriş yerleri ve sınava giriş belgesi 14-15-16-17 Ocak 2014 tarihleri arasında erişime açılmış olacak? AÖF güz dönemi final dönem sonu sınava giriş belgesi için aşağıdaki linke Tıklayın

AÖF sınava giriş yerinizi ve AÖF sınava giriş belgesi için tıklayın

AÖF sınav yeri bilgisi ve sınava giriş belgelerinin yayınlanma tarihi belli oldu.

25-26 Ocak 2014 tarihinde yapılacak AÖF güz dönemi dönem sonu (final) sınavları sınava giriş belgeleri AÖF öğrenci https://ogrenci.anadolu.edu.tr/ bilgi sisteminde erişime açılıyor.

AÖF yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, 25-26 Ocak 2014 tarihlerinde yapılacak AÖF güz dönemi final (dönem sonu) sınavlarına girecek öğrenciler sınava giriş belgelerine AÖF’ün https://ogrenci.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. AÖF yetkilileri, AÖF dönem sonu sınav yerleri ve sınava giriş belgelerinin en geç Cuma gününe kadar erişime açılacağını bildirdi.  

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dönem sonu sınavları (final sınavları) 25-26 Ocak tarihleri arasında yapılacak. AÖF dönem sonu snavları sınava giriş belgeleri bu hafta en geç Cuma gününe kadar AÖF öğrenci bilgi sisteminde erişime açılmış olacak. AÖF öğrencileri her türlü soru ve merak ettiklerini AÖF online öğrenci danışmanlık birimine sorabilirler AÖF öğrenci danışma hattı numarası 444 10 26.

Kayıt yenileme tarihleri 24 Şubat 7 Mart

25-26 Ocak tarihlerinde yapılacak AÖF dönem sonu sınavlarının tamamlanması ve yarıyıl tatilinin ardından AÖF öğrencileri bahar dönemi için kayıt yenileme maratonu başlayacak. AÖF 2014 bahar dönemi kayıt yenileme ve harç ücreti yatırma dönemi 24 Şubat-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sınava Giriş Belgesi'ni nasıl alabilirim?

“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir! Öğrenciler, “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler. Öğrenciler Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan; sınav ili, bina, salon, sıra, sınav tarihi ve saatinde sınava girmek zorundadırlar. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görünüz. Ayrıca sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz. Sınava giriş belgesinde belirtilen yerde ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için (mazeretli bile olsalar) başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için mazeret sınavı açılmaz.

Sınava girmek için gerekli belgeler

1. Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)

2. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.

3. Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

İnternetten almış olduğum Sınava Giriş Belgesi’ni AÖF bürosuna onaylatmam gerekiyor mu?

http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden aldığınız Sınava Giriş Belgesi, Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı ve özel kimlik belgeniz ile sınava katılabilirsiniz. Sınava Giriş Belgesi'ni AÖF bürolarına onaylatmanız gerekmemektedir.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.