banner

TUS, DUS ve diploma denkliği (STS) sınavı başvuruları başlıyor




2014 TUS, DUS ve Yurtdışı Diploma Denkliği Seviye Tespit Sınavı (STS) ilkbahar dönemi başvuruları ne zaman başlıyor? 2014 TUS, DUS ve STS başvuru kılavuzu ne zaman yayınlanacak? İşte 14 Şubat'ta ÖSYM'den yapılan TUS, DUS ve STS  açıklaması...

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS),  Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS) 17-26 Şubat 2014 tarihleri arasında alınacak.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS),  Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS) ilkbahar dönemi başvuruları pazartesi günü başlıyor. 13 Nisan 2014’te ÖSYM tarafından merkezi olarak gerçekleştirilecek sınav başvuruları 26 Şubat’a kadar ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlanacak olan TUS, DUS ve Yurtdışı diploma denkliği sınavı (STS) başvuru kılavuzlarına göre yapılacak. ÖSYM’den yapılan açıklamada, kılavuz dağıtımı yapılmayacağı adayların başvuru kılavuzuna belirtilen adresten ulaşılabileceği belirtildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.