banner

TUS ve DUS başvuruları bugün sona eriyor




13 Nisan’da gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık (TUS) ile Diş Hekimliğine Uzmanlık (DUS) ve Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS) başvuruları bugün sona eriyor.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ile Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS) başvuruları, bugün sona eriyor. 2014-TUS, DUS ile STS ilkbahar dönemi sınavları 13 Nisan'da yapılacak.

Sınavlara başvurular, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, kılavuzlarda yer alıyor.

Kılavuz ile aday başvuru formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuzların dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Sınavlara başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.