banner

SBS, PYBS ve Polis Koleji sınav başvuruları uzatıldı




MEB, Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) ile Polis Koleji Sınavı başvurularını 4 Nisan 2012'ye kadar uzatıldığını açıkladı. Bakanlığımız tarafından merkezi sistem sınavları kapsamında düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) ile Polis Koleji Sınavı başvuruları, 02.03.2011 tarih 3244 sayılı genelgede belirtildiği üzere 5-23 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacağı ilan edilmiştir.

Öğrenci velilerinden ve okul yöneticilerinden gelen yoğun talepler incelendiğinde, başvuru süresi içinde işlemlerini yaptıramayan çok sayıda öğrencinin olduğu belirlenmiştir.

Söz konusu sınava çeşitli nedenlerden dolayı başvuru işlemlerini yapamayan öğrencilerin mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla adı geçen sınavlara 26 Mart-4 Nisan 2012 tarihleri arasında mesai bitimine kadar ek başvuru süresi verilmiştir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.