banner

KPSS tercih kılavuzunda değişiklik ÖSYM'den duyuru




KPSS tercihi yapacak adaylara ÖSYM’den akşam saatlerinde önemli duyuru yapıldı. 23 Haziran’da başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Tercih Kılavuzu’nda değişiklik yapıldığı belirtildi.

ÖSYM'nin güncellediği KPSS 2014 Tercih kılavuzu için Tıklayın

ÖSYM, 23 Haziran’da başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Tercih Kılavuzu’nda değişiklik yapıldığını bildirdi. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapıldığı belirtilen KPSS-2014/1 Tercih Kılavuzundaki değişikliğe göre, “390110093” kodlu İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda yer alan “6255” nitelik kodu “6225” olarak düzeltilirken, Kılavuz metni içerisinde yer alan “ADAYLARCA BAŞVURU YAPALABİLECEK ALT ÖĞRENİM DÜZEY(LER)İNDEKİ KADRO/POZİSYON UNVANLARI” listesine “Sağlık Teknikeri” unvanı eklendiği ifade edildi. Yapılan duyuruda, KPSS-2014/1 Tercih Kılavuzunun, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde yayımlandığı, bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adayların, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebilecekleri belirtildi.

ÖSYM’den yapılan duyuruda ayrıca adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerektiğini de belirtti. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.