banner

TUS ve DUS başvuruları 8 Ağustos’ta sona eriyor




23 Temmuz’da başlayan TUS ve DUS Sonbahar Dönemi başvuruları 8 Ağustos’ta sona eriyor.

14 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi başvuruları 8 Ağustos 2014 tarihinde sona erecek.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre, 23 Temmuz’da başlayan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi başvuruları 8 Ağustos 2014 tarihinde sona erecek. Adaylar,  ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanan TUS ve DUS Sonbahar Dönemi başvuru kılavuzuna göre başvurularını yapacaklar. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

TUS ve DUS Sonbahar Dönemi başvuru kılavuzu için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.