banner

ÖSYM, e-YDS deneme sınavı hazırladı




ÖSYM, e-YDS’nin elektronik ortamda yapılacağı nedeniyle adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile e-YDS deneme sınavı hazırladı.

e-YDS deneme sınavı için Tıklayın

ÖSYM tarafından ilk defa 20 Eylül 2014 tarihinde yapılan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) 2014 yılı içinde 19 Ekim 2014, 15 Kasım 2014 ve 20 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak. ÖSYM, e-YDS’nin elektronik ortamda yapılacağı nedeniyle adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile e-YDS deneme sınavı hazırladı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmalarının önemli olduğu vurgulandı. İşte ÖSYM’nin hazırladığı e-YDS deneme sınavı;

e-YDS deneme sınav için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.