banner

MEB, 300 engelli öğretmen alacak İşte başvuru detayları




Engelli öğretmen atama başvuruları 18-24 Şubat 2015 tarihleri arasında alınacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2014’te yapılan Engelli Memur Seçme Sınavı’na katılan adaylar arasından EKPSS puanı üstünlüğüne göre 300 engelli öğretmen alınacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, adaylar başvurularını 18-24 Şubat 2015 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formunu doldurarak başvuru formunun çıktısını, istenilen belgeler ile birlikte il milli eğitim müdürlüklerine onaylattıracaklar.

Başvuru yapacak adaylardan EKPSS sonuç belgesi ile engelli sağlık kurulu raporu ile herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda devlet memuru olarak çalışıp çalışmadıklarına ilişkin beyanları alınacak.

Engelli öğretmen adayları, EKPSS puanı üstünlüğüne göre sıralanacak, belirlenen kontenjana yerleştirmeler EKPSS puanı üstünlüğüne göre Bakanlıkça il emrine yapılacak. Ataması yapılan öğretmenlerin görev yerleri Valiliklerce belirlenecek..

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.