banner

MEB’den güzel sanatlar ve spor okulu başvuru duyurusu




Milli Eğitim Bakanlığı, 2012-2013 eğitim öğretim yılında güzel sanatlar ve spor liselerinin 9. sınıfları için 18 Haziran-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında öğrencilerden başvuru alacak.

Başvuru hakkında dtaylı bilgi için tıklayın

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilköğretim okullarından 2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler, mezun olduklarına ilişkin belge ve dilekçe ile yetenek sınavına girmek istediği alanın bulunduğu herhangi bir güzel sanatlar ve spor lisesi müdürlüğüne başvuruda bulunabilecek. Öğrenciler sadece bir güzel sanatlar ve spor lisesine başvurabilecek.

Başvurular 18 Haziran-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında güzel sanatlar ve spor lisesi müdürlüklerine doğrudan veya posta ile yapılacak. Bu okullara öğrenci seçimi ise 30 Temmuz-3 Ağustos 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Okullara kesin kayıtlar ise 6-10 Ağustos 2012'de yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.