banner

ÖSYM'den KPSS klavuzunda değişiklik




ÖSYM, KPSS-2012/1 Tercih Kılavuzundan Yerleştirme İçin Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adaylara yeni bir düzenleme uyarısında bulundu.

Detaylı bilgi için tıklayın

Yapılan düzenleme şöyle;

18 Haziran 2012 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan KPSS-2012/1 Tercih Kılavuzunda, Devlet Personel Başkanlığınıntalebi üzerine “ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (KPSS-2012/1)” Tablosu ile “TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR (KPSS-2012/1)” Tablosunda aşağıdaki düzenlemeler yapılmıştır:

1)

NİTELİK KODU

ÖĞRENİM KOŞULU

MEZUN OLUNAN

ORTAÖĞRETİM

ALAN KODU

2267

 

Ortaöğretim kurumlarının Kimya veya Kimya Teknolojisi alanından mezun olmak.

 

1856

 

4327

 

 

2)3211191” kodlu “BOZOK ÜNİVERSİTESİ MEMUR-YOZGAT-Merkez” kadrosunda yer alan “4247” nitelik kodu “4277” olarak düzeltilmiştir.

 

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

 

Adayların tercihlerini yaparken Kılavuzda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.