banner

SBS Tercih klavuzu




Ortaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve üstü olup tercihte bulunabilecek tüm öğrenciler, yerleştirme işlemleri için tercihlerini 1-8 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapabilecek. Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim...

sbs kılavuzuOrtaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve üstü olup tercihte bulunabilecek tüm öğrenciler, yerleştirme işlemleri için tercihlerini 1-8 Ağustos 2012 tarihleri arasında.

KILAVUZU GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim okulları 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı, 9 Haziran 2012 tarihinde yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde gerçekleştirilmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.