banner

ÖSYM’den ek yerleştirme yapacaklara önemli uyarı




ÖSYM, ek yerleştirme için tercih yapacak adayları uyardı. Ek yerleştirme kılavuzunda, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin talebi üzerine 107710442 kodlu Hatay Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi programına 232. koşulun eklendiğini duyurdu

Ek yerleştirmeyle ilgili kılavuz için tıklayın

27 Eylül 2012 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin talebi üzerine 107710442 kodlu Hatay Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi programına 232. koşul eklenmiştir.

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken Kılavuzda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.