banner

ÖSYM'den KPSS tercihleriyle ilgili önemli duyuru!




KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS 2012 memur alımları duyurusu, KPSS 2012 önlisans tercihleri, KPSS tercihleri ne zaman sona erecek? KPSS memur alımlarında taban puan nasıl hesaplanacak? Adaylar tüm bu soruların cevabını beklerken ÖSYM'den 2012 KPSS'ye girmiş olan adaylar için önemli bir uyarı ve açıklama geldi.

kitapcıkKPSS Önlisans ve Ortaöğretim'e giren memur adayları alan bazında sıralamalarını T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile öğrenebilecekler. ÖSYM 'den yapılan açıklamada şöyle denildi;

"22 Eylül 2012 tarihinde ön lisans düzeyinde, 23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde yapılan 2012 KPSS Ortaöğretim/Önlisans Sınavına katılan adaylar, mezun oldukları program/alan bazında kendi sıralamalarını, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile girip, 2012 KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavını seçerek Program/Alan Bazında Sıralama sayfasından öğrenebileceklerdir.

Bu uygulama adayların KPSS tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirilmiştir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Adaylara duyurulur."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.