banner

MEB’den online üniversiteye hazırlık kursu




MEB online üniversiteye hazırlık kursu, MEB YGS ve LYS hazırlık kursu, MEB online YGS, LYS hazırlık kursu, MEB Web Tabanlı Sınavlara hazırlık kursu

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler için online YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursu başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 12. Sınıf öğrencilerine YGS ve LYS'ye Destek Projesi kapsamında Bilgi İşlem Grup Başkanlığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa web tabanlı bir kurs düzenledi. E-LYS adlı projeyle öğrenciler, YGS veLYS sınavlarına destek amaçlı web tabanlı olarak oluşturulan sınıflarda matematik ve fizik branşlarında ileri düzeyde eğitim alacaklar.

MEB Bilgi İşlem Grup Başkanlığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan E-LYS projesi 3 Aralık 2012 Pazartesi tarihinde başlayacak.

 MEB’den yapılan açıklama şöyle;

12. sınıf öğrencileri için YGS ve LYS' ye destek amacı ile başlatılan bu projede, öğrenciler web tabanlı olarak oluşturulan interaktif sınıflarda matematik ve fizik branşlarında ileri düzey eğitim alacaklar. Başvurular 12. sınıf öğrencileri tarafından aşağıda belirtilen linkten yapılacaktır. Seçilen öğrencilere sonuç mail yolu ile bildirilecektir. İlinizde ve ilçenizde bu projenin duyurulması ve gönüllü öğrencilerimizin başvuru yapmalarının sağlanması önemle rica olunur.

Başvuru için tıklayın

Başvuru tarihleri: 07.11.2012-27.11.2012 Mesai bitimine kadardır.

Eğitimtercihi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.