banner

YGS 2013 soru ve çözümleri




2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Türkçe, tarih, coğrafya, felsefe, din kültürü ve ahlak bilgisi, temel matematik, fizik, kimya ve biyoloji testlerinin soru ve çözümleri Eğitimtercihi’nde 14.30-17.30 saatleri arası TRT ile aynı anda yayınlanacak. YGS soru ve çözümleri için tıklayın

ÖSYM, adayların sınav kağıtlarını ve cevap anahtarlarını sınavdan yaklaşık 2 hafta kadar sonra www.sonuc.osym.gov.tr adresinde açıklayacak. 25 Mart Pazartesi YGS soru ve çözümleri gazetelerde yayınlanacak.

Bugün ise TRT Haber ve TRT Okul kanallarında 14.30’da YGS Özel programında adaylar YGS soru ve çözümlerine ulaşabilecek.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) 5 aşamada gerçekleştirilecek ilk aşama 15 Haziran tarihinde başlayacak.

YGS Türkçe soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Tarih soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Coğrafya soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Felsefe soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Din kültürü soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Matematik soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Fizik soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Kimya soru ve çözümleri için Tıklayın

YGS Biyoloji soru ve çözümleri için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.