banner

PYBS başvuruları yarın sona eriyor




Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) başvuruları 5 Nisan 2013 tarihinde sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın ek süre verdiği PYBS başvuruları uzatılmayacak. Başvurular e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ek süre verilerek 5 Nisan’a kadar uzatılan PYBS başvuruları yarın sona eriyor.

PYBS Başvuru Kılavuzu için Tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na (PYBS) başvuru için 2-5 Nisan arasını ek başvuru süresi olarak belirledi.

MEB'den yapılan yazılı açıklamada, merkezi sistem sınavları kapsamında düzenlenen PYBS başvuru süresinin 11 Mart'ta başladığı ve 22 Mart'ta sona erdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, öğrenci velilerinin ve okul yöneticilerinin talepleri üzerine yapılan incelemeyle, zamanında kayıt veya onay işlemlerini tamamlayamayan okul yönetimlerinin tespit edildiği bildirildi.

Başvuru işlemleri zamanında gerçekleştirilemeyen öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları amacıyla 2-5 Nisan arasında, mesai bitimine kadar ek başvuru süresi verildiği kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.