banner

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları açıklandı




Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları dün akşam açıklandı.

19 Temmuz 2014 tarihinde yapılan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları dün akşam açıklandı. Adaylar, DGS sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. ÖSYM, sonuçlarla birlikte soru kitapçığı ve cevap anahtarının yüzde 10’luk kısmını da adayların erişimine açtı. ÖSYM, adaylara DGS sonuç belgesi gönderilmeyeceğini bildirdi.

ÖSYM’nin DGS açıklaması;

Sınav sonuçları 25 Temmuz 2014 tarihinde saat 18.45’ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.