banner

Öğretmenlere atama müjdesi




MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Ağustos-Eylül dönemi öğretmen atamalarında boş kalan kontenjanlara atama yapılacağını belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve üniversitelerin 2015 yılı bütçeleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Toplantı sonrası Twitter’dan açıklama yapan MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmen adaylarına Ağustos-Eylül dönemi atamalarında boş kalan kontenjanlar için atama yapılacağı müjdesini verdi. Bir kaç gün içinde MEB'in ilan edeceği kadrolar için Tekin Twitter’dan şu açıklamayı yaptı;

“Süreçte emeği geçen herkese, başta komisyon başkan ve üyeleri olmak üzere, bakanlık çalışanlarımıza ve tabi bu yılda Bütçede MEB'i ilk sıraya yerleştiren hükümetimize teşekkürler. Allah hayırlı ve verimli kullanmayı nasip etsin. Bu arada yoğun sorulara cevap olarak 40.000 atamadan boş kalan kontenjanları bir kaç gün içinde ilan edip atamaları gerçekleştireceğiz inşallah.” 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.