banner

Su altında kitap okudular




Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 dalgıç, İlçe Halk Kütüphanesine destek vermek amacıyla, su altında kitap okuma etkinliğine katıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 dalgıç, halk kütüphanesine destek vermek amacıyla su altında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

İlçede 2'si kadın 10 dalgıç, Side Su altı Müzesi'nde dalış gerçekleştirdi. Dalgıçlar, müzenin farklı yerlerinde kitap okudu.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, yaptığı açıklamada, çağdaş dünyada kişi başına günlük 24 dakika olan kitap okuma süresinin, Türkiye'de ise 12 saniye olduğunu kaydetti.

Çeşitli projelerle kitap okuma konusunda farkındalık yaratmaya çalıştıklarını anlatan Oktay, "Proje, Antalya Deniz Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirildi. Kütüphane müdürlüğümüz tarafından getirilen kitaplar, Deniz Ticaret Odası'nın dalgıçlarınca su altında okundu. Bu şekilde dalgıçlar, halkımızın ilgisini kitap okumaya çekmeye çalıştılar" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.