banner

Eğitime hayırsever desteğinde Antalya ilk sırada




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,  "Antalya, milli eğitim alanında, Türkiye genelinde hayırsever katkıları bakımından birinci sırada. Antalya'da Milli Eğitim Bakanlığı olarak yaptığımızdan çok daha fazlasını siz engin gönüllerinizle yaptınız" dedi.

Bakan Avcı, Antalya'daki Delphin İmperial Otel'de, kentte eğitime katkı veren hayırseverler için düzenlenen yemeğe katıldı. Avcı, yemekte yaptığı konuşmada, Türk Milli Eğitimi adına tüm hayırseverlere teşekkür etti. 

Antalya'da hayırseverlerin eğitime katkılarına değinen Avcı, "Antalya, milli eğitim alanında, Türkiye genelinde hayırsever katkıları bakımından birinci sırada. Antalya'da Milli Eğitim Bakanlığı olarak yaptığımızdan çok daha fazlasını siz engin gönüllerinizle yaptınız. Size çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz, milli eğitim camiamız sizlere müteşekkirdir" diye konuştu.

Bakan Avcı, Antalya'da eğitim alanında yakalanan başarıda, son kararname ile Erzurum Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın önemli katkıları olduğunun altını çizdi. Avcı, Vali Altıparmak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "İnşallah Erzurum'umuzu da Antalya ile yarışacak bir platformun içine sürükleyeceğinden eminim" diye konuştu.

Antalya'ya daha önce de çeşitli vesilelerle geldiğini hatırlatan vcı, her defasında Antalya'yı biraz daha değişmiş gördüğünü anlattı. Özellikle eğitim altyapısının, hayırseverlerin katkılarıyla nereden nereye geldiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Avcı, Antalya'daki hayırseverlerin katkılarıyla Türkiye'nin diğer vilayetlerine de örnek olmasını diledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.