banner

58 Yaşında mezun oldu!




Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu'nda 58 yaşındaki Neval Saylak, bölüm birinciliğiyle mezun oldu.

58 yaşında mezun olduMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu'nda 58 yaşındaki Neval Saylak, bölüm birinciliğiyle mezun oldu.

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu'nda 2012 yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. 100'e yakın mezun öğrenci arasından en dikkat çekeni 58 yaşındaki Neval Saylak oldu.

Okulun Halıcılık ve Kilimcilik Programı'na YGS'ye girerek, 2010 yılında kayıt yaptıran Saylak, derslerinde başarı göstererek, bölüm birincisi olmayı başardı.

Biri akademisyen, diğeri teknisyen olan iki çocuk annesi Saylak, "Üniversiteye gitmek içimde bir uhdeydi. Okulu kazanmamla çok mutlu oldum. Burada ruhum, bedenim daha da gençleşti. Hocalarımızla, arkadaşlarımızla çok iyi dostluklar edindik. Hayata bakış açım değişti. Mezun olduğum için çok sevinçliyim." diyerek duygularını aktardı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.