banner

Hem İngilizce öğrendiler hem de eğlendiler




Arjantinli sanat topluluğu Artspot tarafından sahnelenen “The Legend of Tex” adlı oyun, İzmir Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencilerine eğlenirken İngilizce öğrenme fırsatı sundu.

Arjantinli sanat topluluğu Artspot tarafından sahnelenen “The Legend of Tex” adlı oyun ile İzmir Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri hem eğlendi hem de İngilizce öğrendi. Görsel efektleri, müzikleri ve etkileyici oyuncularıyla dikkat çeken Arjantinli grubun İngilizce olarak interaktif şekilde sahnelen oyununu öğrenciler büyük bir keyifle izledi. Oyunları boyunca Pre-Intermediate (alt-orta) ve intermediate (orta) düzeyde İngilizce kullanan ve gösteri sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncular Elanie Flores, Andy McCain, Shelby Nichols ve Jose Ignacio Elosegui pratik İngilizce konuşma konusunda bilgiler verdi. Oyun boyunca not alan öğrenciler, gösteri hakkında hazırladıkları proje ve ödevler ile dil becerilerini geliştirecek aktivitelerde bulundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.