banner

DPÜ'ye akademik personel alınacak




Hangi üniversite akademisyen, okutman ve öğretim görevlisi alıyor? Akademik kadro ilanları ve duyuruları…

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, bazı birimlerde istihdam edilmek üzere 16 öğretim görevlisi, iki okutman ve 5 uzman alacak.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, aynı fakülteye bağlı Temel İslam Bilimleri Bölümü Hadis Anabilim Dalı, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Çizgi Film (Animasyon) Anasanat Dalı, Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, aynı yüksekokul bünyesindeki Ebelik Bölümünün yanı sıra Emet ile Şaphane meslek yüksekokullarında birer, Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 4, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 3, Gediz Meslek Yüksekokulunda iki olmak üzere 16 öğretim görevlisi istihdam edilecek.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 3, Rektörlük ile Emet Meslek Yüksekokulunda birer uzman, Simav ile Gediz meslek yüksekokullarında ise birer okutman görevlendirilecek.

Adayların gerekli belgelerle 22 Ağustos'ta mesai bitimine kadar ilgili birimlerin yöneticiliklerine şahsen ya da posta aracılığıyla başvurması gerekiyor.

Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin "www.dpu.edu.tr" web adresinde yer verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.