banner

Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni logosu öğrenci oylarıyla belirlendi




İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni logosu öğrencilerin oylarıyla belirlendi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni logosu “Öğrencilerimizle Birlikte Üniversitemizi ve Geleceği Konuşuyoruz” programında Rektör Prof. Dr. Mehmet BULUT’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Programda, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin yeni logo çalışmaları, öğrencilerin beğenisine sunuldu. Son ikiye kalan logolar, öğrencilere gösterilerek, oylama yapıldı. Öğrenciler arasında en çok beğeni kazanan logo, üniversitenin yeni logosu olacak.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü BULUT, logo seçiminde yaptığı konuşmada “Sizlerin görüşlerini almak üzere bir araya geldik. Üniversitenin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Uluslararası bir üniversite olma adına hepinizin fikri çok önemli” dedi.

3 Dil Projesi Çok Önemli

Üniversite tarafından hayata geçirilen 3 Dil Projesi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet BULUT, “3 dil projesinin hayata geçiyoruz. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nden mezun olan her öğrencimizin, Osmanlıcayı, Arapçayı ve İngilizceyi öğrenmesini istiyoruz. Dersler başlıyor. Zorunlu değil, gönüllü bir program. Lütfen en az bu 3 dili öğrenin. Hayatınız buna göre şekillenirse çok farklı bir geleceğiniz olur” diye konuştu.

Yeni Logo Büyük Beğeni Topladı

Prof. Dr. Mehmet BULUT, konuşmasının sonunda, uzun bir süredir üzerinde çalışılan üniversitenin yeni logosu hakkında bilgi verdi. Görsel sanat uzmanları tarafından üzerinde çalışılan yeni logolardan, en beğenilen iki tanesi arasında tercihi öğrencilerin yapacağını söyledi. Üniversitenin vizyonuna uygun olarak başlatılan çalışmalar kapsamında tasarlanan yeni logoyu ve hedefleri anlatan Prof. Dr. Mehmet BULUT, öğrencilerin sorularına da cevap verdi. Öğrencilerin üniversite hakkında geleceğe yönelik fikirlerini dinleyerek not alan Prof. Dr. Mehmet BULUT, sorulara da ayrıntılı olarak cevap verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.