banner

Üniversite bilgileri YÖKSİS'te




Devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrencileri ile mezunlarının eğitim bilgilerine Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) üzerinden ulaşılmasına imkan sağlanacak.

 

yoksisÖSYM'nin internet sitesindeki açıklamaya göre, Türkiye'deki tüm devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrenci ve mezunlarının bilgileri, okulları tarafından elektronik ortamda YÖKSİS'e iletildi. Entegrasyon çalışmasının hayata geçirilmesi ile kapsam dahilindeki tüm üniversiteler ile öğrencilerin eğitim bilgileri, sadece YÖKSİS üzerinden alınacak. YÖKSİS’te eğitim bilgisi olmayan veya bilgilerinde hata bulunanlar, üniversitelerin ilgili birimlerine başvurarak bu bilgileri ekletebilecek veya düzeltilmesini sağlayacak.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.